Spakenburg maakt geen fout in regioderby tegen Magreb'90

UTRECHT/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Koploper Spakenburg heeft in de regioderby in de derde divisie A geen fout gemaakt bij hekkensluiter Magreb'90. Op Sportpark Papendorp in Utrecht waren de bezoekers uit Bunschoten-Spakenburg met 2-0 te sterk.
Even na het half uur kwamen de Blauwen op voorsprong na een knappe wreeftrap van Mike Vreekamp. Tien minuten na rust verdubbelde topscorer Kees Pier Tol de score namens de ploeg van trainer John de Wolf. Voor Tol was het zijn achttiende goal van het seizoen.
Magreb'90 wist in het vervolg de schade beperkt te houden, ondanks dat het na een uur met tien man kwam te staan. Doelman Michiel Belhadj haalde Spakenburg-aanvaller Tol buiten de zestien naar de grond en zag de rode kaart.
34' Mike Vreekamp [0-1]
54' Kees Pier Tol [0-2]
Bijz.
61' Directe rode kaart Michiel Belhadj (Magreb'90)
Spakenburg blijft na de overwinning de derde divisie A aanvoeren, met 46 punten uit 20 wedstrijden. Magreb staat stijf onderaan met slechts 2 punten.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Stanley Tailor: "Hebben onze huid duur verkocht"
Kees Pier Tol: "We spelen heel slecht, daar baal ik echt van"