DOVO verliest in extremis van Scheveningen

VEENENDAAL - DOVO heeft in de derde divisie A verloren van Scheveningen. Het duel in Veenendaal eindigde in 2-3, nadat Scheveningen in de blessuretijd de beslissende treffer maakte.
DOVO kwam op eigen veld na een half uur spelen op achterstand. In de rust, bij een 0-1 achterstand, greep trainer Gert Kruys in. Hij verving verdedigende middenvelder Marley Berkvens voor Rocco Keizer om aanvallend meer grip te krijgen. Dit pakte goed uit, want binnen een kwartier na rust had DOVO de voorsprong veroverd. Joshua Patrick en uitgerekend invaller Keizer scoorden namens de Veenendalers.
Met nog twintig minuten te spelen stond er weer een gelijke stand op het bord. Met een mooie treffer had Björn Wagenaar namens Scheveningen de stand op 2-2 gezet. In een spannend slot drongen beide ploegen aan, maar uiteindelijk was het DOVO-doelman Rodney Ubbergen die de bal uit zijn doel moest vissen. Tim Peters was de gevierde man aan de zijde van Scheveningen.
Het is een dure nederlaag voor DOVO. Scheveningen gaat nu over de Veenendalers heen. De ploeg van Gert Kruys stond zesde, maar is nu de nummer acht.
31' Robert Steemers [0-1]
50' Joshua Patrick [1-1]
58' Rocco Keizer [2-1]
71' Björn Wagenaar [2-2]
90+1 Tim Peters [2-3]
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Gert Kruys: "Wedstrijd was volledig in evenwicht"
Nick Coster: "Man of the Match, daar krijg je geen punten voor"
Bas Mooij: "We zitten in de hoek waar de klappen vallen"