Sport Kort 3 februari: Geen goede resultaten regiovolleybalsters, ook in het handbal tegenvallende resultaten

PROVINCIE UTRECHT - Handballers Nieuwegein en handbalsters Fortissimo verliezen. Ook geen goede resultaten voor volleybalsters uit de regio.

VOLLEYBAL

De vrouwen van Oskam Taurus hebben in de topdivisie met 3-1 verloren van Sneek 2. In diezelfde competitie wist VV Utrecht ook niet te winnen. Het ging met 3-0 onderuit bij US. Op de ranglijst staat Utrecht vijfde, Taurus is de hekkensluiter.

HANDBAL

De mannen van Nieuwegein hebben in de eerste divisie gewonnen van DIOS. Het was met 25-23 nipt te sterk. Nieuwegein staat vijfde in de eerste divisie.
In de eerste divisie van de vrouwen ging Fortissimo onderuit bij DSS. Het verloor het uitduel met 18-15. De vrouwen uit Cothen staan zesde op de ranglijst.

BASKETBAL

De mannen van UBall hebben met 91-81 gewonnen op bezoek bij laagliever Racing Beverwijk. UBall staat na 14 duels op de vierde plek met 18 punten.
De vrouwen van Amazone uit Utrecht gingen in de divisie B van de Basketball League onderuit tegen CTO. De Utrechters verloren met 76-60. In de poule van vier staat Amazone op dit moment laatste.

SNOOKER

Sportcentrum Utrecht heeft verloren in de eredivisie snooker. Amigio was met 7-2 te sterk. Snooker Utrecht kwam in actie tegen Snookerij en verloor ook met 7-2. Sportcentrum Utrecht staat vijfde op de ranglijst. Snooker Utrecht is de hekkensluiter.

KORFBAL

In de hoofdklasse A van het zaalkorfbal heeft Tweemaal Zes verloren van Rohda. In Maartensdijk werd het 22-26 voor de bezoekers.Tweemaal Zes blijft één na laatste met drie punten meer dan hekkensluiter Nic.
In de hoofdklasse B won Dalto met 18-26 van Sporting Delta. De ploeg uit Driebergen blijft vierde na de overwinning op de hekkensluiter. Na 11 duels heeft het 14 punten.