De Meern blijft in degradatiezorgen na nederlaag

DE MEERN - Het is De Meern niet gelukt te winnen bij JVC Cuijk. In de Betuwe werd er met 2-0 verloren. Na de nederlaag van vorige week bij hekkensluiter Quick blijft De Meern onderin de derde divisie B bungelen.
Echt goed begon de ploeg van Joël Titaley niet. Het keek binnen 10 minuten al tegen een achterstand aan. Nog voor rust wist de thuisploeg de voorsprong te verdubbelen. Pas in de slotfase drong De Meern echt aan en was het dichtbij de aansluitingstreffer. De tweede gele kaart van Steve Blokland zeven minuten voor tijd bracht ook aan die illusies een einde.
7' Jarno Ritzen [1-0]
37' Jordie van der Laan [2-0]
Bijz. Steve Blokland kreeg in minuut 83 zijn tweede gele en dus rode kaart.
De Meern staat na de nederlaag op de 17e plaats. Het heeft 15 punten uit zeventien duels, dat zijn er slechts 2 meer dan hekkensluiter Quick.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Lennard van den Brink:"Elke week gaan we voor onze kans"
Mark den Hartogh:"Tweede helft hebben we alleen maar op hun helft gespeeld"