Zes wedstrijden GVVV naar 14.30 uur

VEENENDAAL - GVVV heeft veel bijval gekregen van andere Tweede divisieclubs, om het aanvangstijdstip van de wedstrijden in de competitie te vervroegen van 15.30 uur naar 14.30 uur. Sinds de wedstrijden waren verplaatst naar 15.30 trokken de Veenendalers minder toeschouwers. Ook was het moeilijker om vrijwilligers te vinden.

COMPROMIS

Sinds het begin van dit seizoen beginnen de meeste Tweede divisieduels om 15.30 uur. Dat was een compromis dat uit de bus rolde tussen de zaterdag- en de zondagclubs. Vorig seizoen werd bij duels tussen zaterdag- en zondagclubs om 18.00 uur afgetrapt.

LISSE

Nadat eerder FC Lisse al had aangegeven liever om 14.30 uur af te trappen, polste het bestuur van GVVV eind vorige week de andere Tweede divisionisten met de vraag of zij hun duel tegen de Veenendalers ook op dat tijdstip willen spelen. De afgelopen dagen hebben Katwijk (thuis op 17 februari), FC Lisse (thuis op 10 maart), Kozakken Boys (thuis op 31 maart), Barendrecht (uit op 7 april), FC Lienden (thuis op 14 april) en HHC Hardenberg (uit op 5 mei) met dat verzoek ingestemd.

UITZONDERINGEN

De wedstrijden in de laatste twee speelrondes, voor GVVV uit bij Rijnsburgse Boys op 19 mei en thuis tegen VVSB op 26 mei, moeten van de KNVB op eenzelfde tijdstip worden afgewerkt. Om die reden kan GVVV die duels niet naar 14.30 uur verplaatsen. Ook als FOX Sports een duel van de Veenendalers live wil uitzenden begint de wedstrijd om 15.30 uur.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.