Rentree Kali opgeluisterd met eerste winst Jong FCU sinds 20 oktober 2017

Kali speelde tot de rust mee bij Jong FCU
Kali speelde tot de rust mee bij Jong FCU © RTV Utrecht
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft vrijdagavond de eerste overwinning in de Jupiler League geboekt sinds 20 oktober 2017. Utrecht wist op De Westmaat RKC Waalwijk met 5-2 te verslaan.
Sylla Sow was de grote man aan de zijde van Utrecht. Hij wist drie keer het Waalwijkse doel te treffen. Ook Karim Loukilli was belangrijk. Bij drie van de vijf treffers gaf hij de assist. Mohamed Mallahi wist ook twee keer te scoren. Vooral de tweede treffer van Mallahi, de 4-1, was een mooie. Hij schoot de bal via de onderkant van de lat hard het doel in.

KALI

Bij Jong Utrecht begon Anouar Kali in de basis. De Utrechter speelde 45 minuten mee. Hij werd vervangen door Chris David. Kali viel in augustus uit toen hij met de hoofdmacht van Utrecht speelde tegen ADO den Haag. Hij had toen namens Utrecht slechts 27 minuten in de eredivisie gespeeld dit seizoen. Hij moest maanden revalideren van zijn gescheurde achillespees.
De vorige overwinning van Jong Utrecht dateert van 20 oktober 2017 op MVV. Het won toen toen met 2-1. Jong Utrecht blijft de hekkensluiter van de Jupiler League.