DOVO niet langs laagvlieger Capelle

VEENENDAAL - DOVO heeft in de derde divisie niet weten te winnen van laagvlieger Capelle. Op Sportpark Panhuis speelde de ploeg van trainer Gert Kruys de inhaalwedstrijd met 0-0 gelijk.
In een povere eerste helft waren nauwelijks kansen te melden. In de tweede helft ging het meer op en neer en was de spanning groot, maar tot doelpunten kwam het niet, ondanks een slotoffensief van DOVO. Tegenvaller was de blessure van Quincy Arends, die kort na zijn invalbeurt met de brancard naar de kant moest.
Door het gelijkspel komt DOVO op 29 punten uit 20 wedstrijden. Het staat achtste in de derde divisie A. Capelle staat zestiende met 16 punten uit 18 wedstrijden.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

DOVO-trainer Gert Kruys: "Dit was duidelijk onze minste wedstrijd tot nu toe"