Sport Kort 10 februari: Mannen UBALL winnen, regiovolleyballers in topdivisie onderuit

PROVINCIE UTRECHT - De basketballers van Uball hebben in de promotiedivisie de winst gepakt. In de topdivisie van het volleybal was er minder goed nieuws. Beide ploegen uit de regio gingen onderuit.

SNOOKER

Sportcentrum Utrecht heeft in de eredivisie gewonnen van Groningen. Het was in het uitduel met 5-4 te sterk. Snooker Utrecht ging onderuit in dezelfde competitie. Het verloor met 6-3 van Nijmegen. Sportcentrum Utrecht staat vijfde op de ranglijst, Snooker Utrecht staat achtste.

VOLLEYBAL

De mannen van Pelster/Cito uit Zeist hebben verloren van Hengelo met 3-0. Ook MKB Accuntants/VCV verloor. Reflex was met 3-0 de baas over de Veenendalers. Cito staat tiende op de ranglijst, VCV is de nummer zeven.
De vrouwen van Oskam Taurus gingen in eigen zaal onderuit. De Houtense vrouwen verloren in de topdivisie met 3-0 van VCN. VV Utrecht wist wel de winst te pakken. Het won de vijfsetter met 3-2 van Veracles. Taurus is de hekkensluiter van de topdivisie, VV Utrecht is de nummer vijf.

BASKETBAL

UBALL heeft in de eredivisie Landslake Lions verslagen. De Utrechtse wannen waren met 77-57 te sterk. Op de ranglijst is UBALL terug te vinden op de vierde plek.

KORFBAL

De korfballers van Tweemaal Zes uit Maartensdijk hebben nipt verloren van Nic. Het ging in de hoofdklasse A met 25-24 onderuit. Op de ranglijst staat Tweemaal Zes zevende.

In de hoofdklasse B speelde Dalto Klaverblad Verzekeringen tegen Die Haghe en won. De Driebergenaren waren met 27-16 te sterk in het uitduel. Dalto staat derde.