Assistent-trainer De Jager stopt na dit seizoen bij Kampong

UTRECHT - Kai de Jager gaat na dit seizoen niet door als assistent coach van de mannen van Kampong. Beide partijen hadden de intentie om de samenwerking door te zetten, maar hebben geen overeenstemming weten te bereiken voor komend seizoen.
Kampong wil komend seizoen de functie van assistent-coach anders in gaan vullen, en dat past niet bij de ambities van De Jager. "Ik heb het geweldig gehad bij Kampong en ben trots op wat we hebben bereikt", zegt de scheidend assistent. "Het team en de staf ga ik komend seizoen zeker missen, maar ik kijk ook weer uit naar een nieuwe uitdaging. Komende maanden gaan we er alles aan doen om het maximale te bereiken dit seizoen".
Hoofdcoach Alexander Cox vindt het spijtig dat zijn assistent vertrekt. "De samenwerking met Kai en de interactie met het team is erg prettig en verloopt uitstekend. Dat heeft geleid tot de resultaten van de afgelopen twee jaar. Kai is een echte vakman met veel kennis en ervaring, dus ik vind het erg jammer dat we niet samen verder gaan na dit seizoen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.