GVVV heeft Mulder terug voor topper tegen Katwijk

VEENENDAAL - GVVV ontvangt zaterdag op het eigen Panhuis de koploper van de Tweede divisie, Katwijk. De oranjehemden hebben een roerige tijd achter de rug, waarin hoofdtrainer Dick Schreuder spoorslags naar de USA vertrok. Deze week werd zijn vervanger aangesteld. Jack van den Berg (oud Barendrecht, oud ASWH) zit in Veenendaal voor het eerst op de bank.
Bij GVVV keert Robin Mulder terug in de wedstrijdselectie na een blessure. Wilco den Hartog is geschorst na zijn rode kaart tegen IJsselmeervogels en ook de langdurig geblesseerden Martin van Eck, Wouter Bonke en Rodny Hofman zijn er niet bij.
Katwijk is bepaald geen lievelingstegenstander van GVVV. In 2010 versperde de ploeg GVVV de weg naar de Topklasse, waardoor de Veenendalers pas een jaar na de start van die afdeling op dat niveau konden debuteren. Van de vijf duels die beide teams tegen elkaar afwerkten op Panhuis won Katwijk er drie. Het positieve is dat de laatste twee duels een gelijkspel en een zege voor GVVV opleverden.
GVVV heeft in 2018 moeite met scoren. Vier competitieduels leverden slechts één treffer op. Een oefenwedstrijd tegen Hercules werd vorige week met 2-0 gewonnen.
Het duel GVVV - Katwijk begint zaterdag op het oude vertrouwde aanvangstijdstip van 14.30 uur. Het duel is live te volgen via Radio M Utrecht.