Lastige uitduels voor Spakenburg, DOVO en Magreb'90

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - In de Derde divisie speelt koploper Spakenburg zaterdag uit tegen DVS'33. DOVO gaat op bezoek bij Quick Boys en de Utrechtse hekkensluiter Magreb'90 resit af naar Heemskerk voor de ontmoeting met ODIN'59.

SPAKENBURG

Uitgerekend in de week voorafgaande aan de wedstrijd DVS'33 - Spakenburg maakte de Ermelose club de komst, volgend seizoen, van Spakenburg-aanvaller Olivier Pilon bekend. De vraag is of dat een bewuste keuze is geweest om onrust te zaaien in het Blauwe kamp. Hoe het ook zij, Pilon was de voorbije weken geblesseerd, maar is er zaterdag weer bij, laat trainer John de Wolf weten.
Spakenburg, dat eerder dit seizoen op de Westmaat met 2-1 won van DVS'33, is daardoor blessurevrij en kent ook geen schorsingen. Het is overigens pas de tweede keer in de historie dat Spakenburg naar Ermelo afreist voor een competitieduel. Op 10 oktober 1992 werd het 0-4.
Bij DVS'33 spelen Mike Ahrens, Roald de Vries en Niels Buijtenhuijs, allen met een verleden bij Spakenburg. Dennis Hollart speelde jaren voor IJsselmeervogels.

DOVO

DOVO heeft het ritme van voor de winter in 2018 nog niet te pakken en op basis van het verleden lijkt het lastig dat ritme weer op te pikken in de uitwedstrijd tegen Quick Boys. De Veenendalers, nummer 8 op de ranglijst, speelden zes keer een uitwedstrijd tegen Quick Boys. Vijf keer wonnen de Katwijkers, één keer werd het gelijk.
Eerder dit seizoen bracht Quick Boys DOVO de eerste thuisnederlaag van het seizoen toe (1-2). Gert Kruys kan niet beschikken over de geblesseerde Enrico Patrick. Topscorer Joshua Patrick is wel weer fit.

MAGREB'90

Magreb'90 kende een goeie week. De club slaagde er in de KNVB tegemoet te komen en ontliep zo een nieuwe puntenstraf. Desondanks lijkt degradatie onontkoonbaar voor de Utrechters, die zaterdag de enige tegenstander treffen van wie dit seizoen een competitiewedstrijd werd gewonnen. Op 9 september bezorgden de inmiddels vertrokken Anthony Berenstein en Mohammed Taleh Magreb een 2-0 zege.
Zaterdag ontbreekt de geschorste doelman Michiel Belhadj. Denzel Prior en Sydney Schmeltz zijn geblesseerd. Nordin Bourazma is hersteld van een blessure.

LIVE

Radio M Utrecht verzorgt zaterdag live flitsen van DVS'33 - Spakenburg. Van de overige twee duels melden de tussenstanden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.