Spakenburg lijdt pijnlijke nederlaag bij DVS'33

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft in de derde divisie A een flinke domper te verwerken gekregen. De Blauwen leden op bezoek bij DVS'33 in Ermelo een pijnlijke 5-1 nederlaag, nadat het nog wel vroeg op voorsprong was gekomen.
Mike Vreekamp opende al vroeg de score en dus leek er geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van trainer John de Wolf. Nog voor rust waren de rollen compleet omgedraaid. DVS'33, de nummer 7 van de competitie, leidde met 3-1 na goals van Maurice de Ruiter, Kay Velda en Benjamin Roemeon.
Vroeg in de tweede helft incasseerde Spakenburg ook nog de 4-1 uit een schitterende trap van De Ruiter in de kruising. Het verzet was toen verbroken. Kort voor tijd besliste Daniël van Warven de eindstand op 5-1.
7' Mike Vreekamp [0-1]
14' Maurice de Ruiter [1-1]
22' Kay Velda [2-1]
37' Benjamin Roemeon [3-1]
48' Maurice de Ruiter [4-1]
89' Daniël van Warven [5-1]
Omdat directe concurrent Jong Almere City op bezoek bij Scheveningen ook verloor (4-3) blijft Spakenburg koploper. De Blauwen hebben na 21 wedstrijden 46 punten, Jong Almere heeft er 45.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

John de Wolf:"Er ging achterin teveel mis"
Leon ter Wielen:"Na 4-1 knakte er iets bij ons"