Sport kort 17 februari: Fortissimo onderuit, Nieuwegein pakt winst. Slechte resultaten Utrechtse snookeraars

PROVINCIE UTRECHT - De Utrechtse snookeraars hebben niet weten te winnen, de handballers van Nieuwegein daarentegen wel. Ook winst voor basketbalsters Utrecht Cangeroes.

BASKETBAL

In poule B van de Basketball League hebben de vrouwen van Amazone ook het derde duel verloren. Tegen Loon Lions werd er met 70-41 verloren. Op de ranglijst staat Amazone vierde en laatste.
UBall heeft in de promotiedivisie gewonnen van CobraNova. De Utrechters waren met 76-64 te sterk. UBall staat vierde met 22 punten uit 16 duels.
De basketbalsters van de Utrecht Cangeroes hebben in de promotiedivisie gewonnen. Van Landslake Lions2 werd met 71-64 gewonnen. De Utrechtse vrouwen staan op dit moment vierde op de ranglijst.

VOLLEYBAL

De volleyballers van Pelster/Cito hebben nipt gewonnne van Kenders Bouw-DIO/Bedum. De ploeg uit Zeist was met 3-2 te sterk. Door de overwinning komt Pelster/Cito wat weg bij de onderste twee plekken. Het staat tiende en heeft 17 punten uit 16 wedstrijden.

SNOOKER

Sportcentrum Utrecht heeft in de eredivisie verloren van Westend. Het ging met 6-3 onderuit. Snooker Utrecht liep ook tegen een harde nederlaag aan. Final Touch was met 8-1 te sterk. Sportcentrum Utrecht staat zesde, Snooker Utrecht is de hekkensluiter.

KORFBAL

In poule A van de hoofdklasse heeft Tweemaal Zes verloren van koploper Groen Geel. De Maartensdijkse formatie verloor met 31-26. Tweemaal Zes blijft voorlaatste met nog één duel voor de boeg. Hekkensluiter Hic heeft één duel minder gespeeld en één punt minder dan Tweemaal Zes.
Dalto/Klaverblad Verzekeringen doet het in poule B van de hoofdklasse een stuk beter. Het won zaterdagavond met 28-26 van TOP. Met nog een wedstrijd te gaan staat Dalto/Klaverblad Verzekeringen tweede met een onoverbrugbare achterstand op koploper DeetosSnel.

HANDBAL

Nieuwegein heeft in de eerste divisie gewonnen. Aalsmeer 3 werd met 34-30 verslagen. De Nieuwegeinse mannen staan vierde op de ranglijst.
De vrouwen van Fortissimo verloren in de eerste divisie van Voorwaarts. De ploeg uit Cothen ging met 29-18 onderuit. Fortissimo staat op dit moment zevende.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.