FC Utrecht wint en zet ongeslagen reeks voort

UTRECHT - FC Utrecht heeft de goede reeks waaraan het in 2018 bezig is een vervolg gegeven. In Kerkrade wist het zondag Roda JC met 4-1 te verslaan en daardoor is Utrecht al zeven wedstrijden op rij ongeslagen.
Utrecht begon goed aan het duel. Dat resulteerde in een treffer in de dertiende minuut. Klich gaf de bal op een slimme manier aan Van de Streek. Hij tikte hem op zijn beurt over de Limburgse doelman heen. Utrecht was de eerste helft de betere ploeg, maar ook Roda wist wat kansjes te creëren.
Tien minuten na rust pakte Utrecht ook de 2-0 voorsprong. Na een poging van Zakaria Labyad was het Mark van der Maarel die de bal onberispelijk binnenschoot. Nog geen tien minuten later was het Van de Streek met zijn tweede van de dag. Nadat hij Utrecht eerst op 1-0 schoot, zorgde hij ook voor de 3-0. In Kerkrade kwam Utrecht niet ongeschonden uit de strijd. Zowel Willem Janssen als Rico Strieder moesten het veld vroegtijdig verlaten met een blessure.
In de laatste tien minuten vielen er nog twee doelpunten. Vancamp bracht Roda eerst terug tot 1-3. Vlak voor het einde van de wedstrijd was het Zakaria Labyad die de 4-1 achter doelman Jurjus schoot.
13' Sander van de Streek [0-1]
55' Mark van der Maarel [0-2]
63' Sander van de Streek [0-3]
83' Jorn Vancamp [1-3]
88' Zakaria Labyad [1-4]
Utrecht staat in de eredivisie op de vijfde plek.

Mark van der Maarel:"Ik kan tevreden zijn over mijn inbreng"
Sander van de Streek:"Ik liep juichend weg om de twijfel weg te nemen"
Jean-Paul de Jong:"Mooi om de lijn door te trekken"