NK Atletiek Indoor: Regiogenoten blijven ver van het podium

PROVINCIE UTRECHT - Dit weekend vindt het NK Atletiek Indoor plaats in het Omnisport Apeldoorn. Hieronder een overzicht van resultaten van de atleten uit onze regio:
Voor Thom Clemens en Thijs Koers van het Utrechtse Hellas en Roel Huijsmans Atverni Nieuwegein zat er helaas geen finaleplaats in op de 200 meter sprint.
Femke Bol van het Amersfoortse Altis eindigde als vijfde op de 400 meter. Met een tijd van 54,58 was ze ruim een seconde verwijderd van een podiumplaats.
Bij de mannen zat er op de 400 meter geen finaleplaats in voor Thijs Koers van het Utrechtse Hellas.
Ook geen finale op de 800 meter voor Lotte van Schaik en Manon Stringa van het Nieuwegeinse Atverni en Annemarie Slangewal Altis uit Amersfoort.
Brian Versluis van Atvernni Nieuwegein kwam op de 800 meter ook niet door de halve finale.
Op de 1500 meter viel Jasmijn Bakker net naast het podium. Met een tijd van 4:35,97 werd de atlete van het Amersfoortse Triathlon vierde.
Bij de mannen 1500 meter wisten Leon Graumans en Arjen van der Logt van het Utrechtse Phoenix en Michiel Löschner van het Amersfoortse Triathlon de finale niet te halen.
Op de 3000 meter finishde Arjen van der Logt als achtste. In een tijd van 8:31,51 was de atleet van het Utrechtse Phoenix ver verwijderd van het eremetaal.
De halve finale op de 60 meter horden was het eindstation voor Stef van der Schaaf. De atleet van VAV uit Veenendaal bleef ver verwijderd van een finaleplaats.
Katja Slangewal van atletiekvereniging Altis uit Amersfoort kwam tot een hoogte van 1,68 meter. Dat was goed voor de zevende plaats.
Bij het hinkstapspringen voor vrouwen kwam Natalie Puper tot een afstand van 10,66 meter. Daarmee bleef de atlete van het Nieuwegeinse Atverni ruim een halve meter verwijderd van haar persoonlijk record.