KNVB Campus nieuwe thuisbasis Nederlands Elftal

ZEIST - Het Nederlands Elftal kiest de komende jaren voor de KNVB Campus in Zeist als uitvalsbasis. De Oranje-spelers verblijven tijdens de voorbereidingen op interlands voortaan in het naburige Hotel Woudschoten.
Met de terugkeer naar Zeist komt er een einde aan een drie decennia durende samenwerking met het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk en voetbalvereniging Quick Boys in Katwijk.
"Wie bij ons in Zeist komt, ziet onmiddellijk aan onze velden, aan ons medisch centrum, aan de behuizing waar onze research zit, eigenlijk zie je het overal, aan weerszijden van de Woudenbergseweg, dat topteams hier thuis horen. En het Nederlands elftal al helemaal. Dit wordt ons thuishonk, zoals het dat in een ver verleden ooit ook was", aldus directeur betaald voetbal Eric Gudde op de KNVB-website.
Ook bondscoach Ronald Koeman is blij met de nieuwe thuisbasis. "In Zeist hebben we alles bij de hand. Prachtige, meerdere velden bijvoorbeeld. Een perfecte totaalaccommodatie. Hier hoort ons voetbal thuis."

REACTIE HOTEL

"We zijn uiteraard zeer vereerd dat het Nederlands Elftal bij ons gaat verblijven", aldus hoteldirecteur Hans van Pelt. "Woudschoten is de afgelopen jaren al als horecapartner van de KNVB actief geweest. Deze samenwerking is voor ons de overtreffende trap. We zijn er erg trots op en zullen alles in het werk stellen om bij te dragen aan een topprestatie."