GVVV op bezoek bij veelgeplaagd De Dijk

VEENENDAAL - GVVV gaat zaterdag in de Tweede divisie op bezoek bij het geplaagde De Dijk. De Amsterdammers zagen door interne problemen tijdens dit seizoen een karrenvracht aan spelers vertrekken en staan mede daardoor in de degradatiezone. GVVV staat derde.
De Veenendalers, die eerder dit seizoen de thuiswedstrijd tegen De Dijk met 3-0 wonnen, deden vorige week goede zaken met een 1-0 zege op koploper Katwijk. Het was de eerste overwinning van 2018. Ook De Dijk vierde een feestje; de uitwedstrijd tegen Koninklijke HFC werd met 2-1 gewonnen. Op eigen veld doet de ploeg van Jochem Twisker het beduidend minder; de laatste zeven thuiswedstrijden werden verloren.
Wilco den Hartog ontbreekt bij de Veenendalers. Hij zit de laatste van twee duels schorsing uit. Verder ontbreken alleen de langdurig geblesseerden Martin van Eck, Wouter Bonke en Rodny Hofman.
Voor Jochem Twisker, volgend seizoen Hercules, is het ook nu weer een hele puzzel om een complete wedstrijdselectie op de been te brengen. Van de toch al smalle selectie ontbreken vier spelers door schorsingen en blessures.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.