RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Stipt Payroll Houten zeker van play-offs na thuisoverwinning

HOUTEN -

Handbal Houten heeft het thuisduel met E&O in een overwinning weten om te zetten en is zodoende verzekerd van deelname aan play-offs voor een plek in de BeneLeague.

In sporthal The Dome werd er met 26-22 gewonnen. In de eerste helft was de ploeg van trainer Rick Louw al uitgelopen tot 18-9 en die voorsprong werd in het tweede bedrijf niet meer weggegeven.

De Houtense eredivisionist is koploper met 28 punten. Met nog twee wedstrijden voor de boeg in de eredivisie mag de handbalformatie zich gaan opmaken voor promotiewedstrijden.

De nummers vijf en zes uit de BeneLeague spelen met de nummers ÚÚn en twee uit de Eredivisie samen om twee plaatsen in de BeneLeague van het nieuwe seizoen. Als Houten erin slaagt om in de poule van vier bij de eerste twee te eindigen speelt het komend seizoen op het hoogste handbalniveau.

De eerste wedstrijden in de play-offs vinden plaats in het weekend van 24 en 25 maart.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -