RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Sport Kort 24 en 25 februari: nederlaag Amazone, Nieuwegein verliest van laagvlieger

PROVINCIE UTRECHT - Basketbalsters Amazone verliezen van koploper, gevoelige nederlaag handballers Nieuwegein, knappe remise dames Fortissimo.


BASKETBAL

De vrouwen van Amazone zijn er niet in geslaagd koploper Loon Lions te verslaan. In eigen huis werd er met 35 - 74 verloren. Amazone staat laatste met vier punten uit vier duels


HANDBAL

De mannen van Nieuwegein hebben een stevige nederlaag geleden in de strijd om een playoff-ticket. Tegen het laag geklasseerde Hercules werd er met 33-20 verloren. Nieuwegein staat met 29 punten op de vijfde plaats. De eerste drie teams in de competitie plaatsen zich voor de playoffs.

De handbalsters van Fortissimo hebben knap gelijkgespeeld in het duel met ZAP. De ploeg uit IJsselstein speelde in de eigen sporthal 24-24 tegen de nummer twee van de ranglijst. Fortissimo is nu de nummer zeven van de eerste divisie.


TAFELTENNIS

De tafeltennisdames van SKF hebben een riante 5-1 overwinning geboekt op Scylla. Dankzij de zege vergroot SKF het gat met Scylla, dat met een wedstrijd meer gespeeld een plek lager staat op de ranglijst van de eredivisie. SKF is de nummer vijf.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Lees ook
Sportoverzicht