RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Kampong ziet titelkansen verdampen na nederlaag tegen koploper NVC

1/3
UTRECHT - Kampong is er niet in geslaagd het thuisduel met koploper NVC te winnen. De Utrechtse tweedeklasser verloor aan de Laan van Maarschalkerweerd met 2-1 van NVC, waardoor het gat met de concurrent nu acht punten bedraagt.

In de eerste helft leek Kampong op voorsprong te komen via Victor Verpalen. Zijn doelpunt werd echter afgekeurd doordat Daniël Veenendaal in buitenspelpositie stond. Ondanks verschillende kansen voor de ploeg van Mark Verkuyl werd de ban gebroken door NVC, toen Danny Scholte een bal van dichtbij tot openingstreffer kon promoveren. Vlak daarna leek Kampong alweer langszij te koppen, ware het niet dat Merijn Muskens zijn inzet op de paal zag belanden.

Twintig minuten voor tijd leek de beslissing te vallen toen Taner Özbek de 2-0 op het scorebord zette uit een snel genomen vrije trap. Invaller Corné Parol bracht daarna de spanning nog wel terug in het duel door de aansluitingstreffer te maken, maar uiteindelijk bleek het slotoffensief van Kampong niet voldoende voor de gelijkmaker.

58' [0-1] Danny Scholte
70' [0-2] Taner Özbek
78' [1-2] Corné Parol

Kampong zakt na de nederlaag naar de derde plaats in de tweede klasse B. De Utrechtse formatie ziet niet alleen NVC weglopen, maar wordt ook gepasseerd door Soest, dat vanmiddag maar liefst met 7-0 wist te winnen van PVCV.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Lees ook
Sportoverzicht