RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ruud Boymans definitief terug naar FC Utrecht

UTRECHT - Ruud Boymans keert terug bij FC Utrecht. De 28-jarige aanvaller heeft zich aangesloten bij de selectie van Jong FC Utrecht om weer wedstrijdfit te worden.

Boymans speelde tussen 2014 en 2016 24 duels voor FC Utrecht. Daarin scoorde hij 19 doelpunten. In 2016 vertrok hij naar Al-Shabab Al-Arabi Club in de Verenigde Arabische Emiraten. Bij die club kwam de spits nauwelijks in actie, waarna zijn contract werd ontbonden.

Directeur voetbalzaken Jordy zuidam zegt op de site van de club dat hij altijd contact heeft gehouden met Boymans. "Na de ontbinding van zijn contract, hebben we de mogelijkheid van een terugkeer van Ruud naar FC Utrecht besproken. Daaruit kwam naar voren dat we er allebei alles aan willen doen om Ruud terug te krijgen op zijn oude niveau. We willen elkaar helpen. Wat er verder uit deze samenwerking voortvloeit, zal de toekomst uitwijzen. Maar één ding is zeker: een fitte Ruud Boymans is voor FC Utrecht een zeer interessante speler."

Boymans kijkt uit naar zijn rentree in de Galgenwaard. "Ik ga er alles aan doen om weer volledig wedstrijdfit te worden en wil elke week weer een stap dichterbij dat doel komen. Dat ik de kans krijg dit traject samen met FC Utrecht in te gaan, stemt mij zeer tevreden."

Boymans tekent tot het einde van het seizoen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -