RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Capelle tekent protest aan: "Zege Magreb'90 onrechtmatig"

UTRECHT - Capelle heeft bij de KNVB protest aangetekend naar aanleiding van de chaotische gang van zaken dinsdagavond bij het restant van het uitgespeelde duel tegen Magreb'90. De Utrechters wonnen dat duel met 1-0.

De wedstrijd begon om kwart over 9 en niet zoals gepland om half 9, omdat Magreb'90 aanvankelijk niet voldoende speelgerechtigde spelers op de been kon brengen. Na overleg met Capelle en de scheidsrechter werd besloten de aftrap met drie kwartier uit te stellen.

Na de verrassende 1-0 zege van Magreb eist Capelle-voorzitter Mastenbroek dat het duel wordt overgespeeld. "De scheidsrechter kwam met duidelijke instructies naar de wedstrijd, maar die regels omtrent de inzet van spelers zijn gedurende de avond veranderd. Daarbij mag een duel maximaal een halfuur later beginnen, maar het restant werd pas drie kwartier na de vastgestelde aanvangstijd afgetrapt. Wij zijn hiervan de dupe, omdat wij als Capelle wel aan de vooraf bepaalde voorwaarden hebben voldaan."

Volgens Capelle, dat door de nederlaag dieper in degradatiezorgen raakt, had Magreb twee spelers op het veld staan die niet voorkwamen op het formulier van de eerder gestaakte wedstrijd. De tuchtcommissie van de KNVB zal zich over de zaak buigen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -