Wonderschone treffers helpen GVVV langs TEC: 3-0

VEENENDAAL - GVVV heeft in de tweede divisie een eenvoudige zege geboekt op TEC Tiel. De Veenendalers kwamen geen moment in de problemen tegen de laagvlieger. Het eindigde op Sportpark Panhuis in 3-0.
De thuisploeg ging met een geruststellende voorsprong de rust in. Al na vijf minunten was het Soufiane Laghmouchi die met een mooie pegel de 1-0 op het bord zette. Tien minuten voor de thee verdubbelde Roy Terschegget de voorsprong na een solo door de Tielse defensie. In de tweede helft besliste de spelverdeler de wedstrijd door een directe vrije trap raak te schieten.
5' Soufiane Laghmouchi [1-0]
36' Roy Terschegget [2-0]
73' Roy Terschegget [3-0]
Door de zege blijft GVVV voor de vijfde wedstrijd op rij ongeslagen, dat met 41 punten uit 23 wedstrijden stevig op de derde plaats staat in de tweede divisie.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

GVVV-trainer Oosterlee: "Terechte overwinning"
Roy Terschegget: "Hij zat er wel lekker in!"