RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels haalt uit en maakt er zes na rust in galavoorstelling

1/4
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG -

IJsselmeervogels heeft in een knotsgek duel met maar liefst 6-1 gewonnen van Rijnsburgse Boys. De Rooien stonden bij rust nog met 1-0 achter, maar bogen die achterstand na thee razendsnel om. De ploeg maakte vier treffers in acht minuten en walsden in de tweede helft over de bezoekers heen.

Na een gelijkopgaande openingsfase kwamen de bezoekers uit Rijnsburg na een half uur op voorsprong. Het was JoŽl Tillema die het net voor het eerst in de middag liet bollen door de bal raak te koppen.

In de tweede helft kwamen de manschappen van Willem Leushuis tot ontbranding en werd het tempo op ongekende wijze omhoog geschroefd. Robbert Olijfveld deed van zich spreken door binnen twee minuten twee doelpunten op zijn naam te zetten. Amper een minuut daarna was het alweer raak op de Westmaat, toen Marciano van Leijenhorst de bal voor zijn voeten kreeg na een hoekschop en de bal onberrispelijk in het doel schoot.

De bekroning van het gouden kwartier van de Rooien kwam van de voet van Oktay ÷zturk, die een luttele minuut na de 3-1 ook de vierde treffer namens de Vogels maakte. Vervolgens deed ook Soufyan Moro nog een duit in het zakje. De aangever van twee treffers bekroonde zijn middag met een fantastische treffer middels een afstandschot. Tien minuten voor tijd bepaalde Ralf Hovestad de eindstand op 6-1.

24' [0-1] JoŽl Tillema
56' [1-1] Robbert Olijfveld
58' [2-1] Robbert Olijfveld
60' [3-1] Marciano van Leijenhorst
60' [4-1] Oktay ÷zturk
67' [5-1] Soufyan Moro
80' [6-1] Ralph Hovestad

IJsselmeervogels vervolgt dankzij de overwinning zijn goede reeks, waarin het in de maand februari niet meer verloor. De Spakenburgers staan op de negende plaats in de tweede divisie.

Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -