Ploeg in vorm GVVV treft nu FC Lisse

VEENENDAAL - GVVV wil zaterdag de goede serie van de laatste weken een vervolg geven. De Veenendalers zijn al vijf duels ongeslagen. De laatste drie duels werden gewonnen, waardoor de ploeg van Niek Oosterlee nu vast op de derde plaats staat. In die vijf duels incasseerde GVVV slechts twee tegentreffers. Zaterdag komt FC Lisse naar Panhuis.

HISTORIE

Slechts één keer slaagde FC Lisse er in om bij GVVV te winnen. In de kampioenscompetitie aan het einde van het seizoen '96/'97, beide ploegen waren kampioen geworden in de hoofdklasse, werd het op Panhuis 0-4. In de hoofdklasse speelden GVVV en Lisse nooit tegen elkaar. In de topklasse won GVVV drie van de vijf ontmoetingen. Twee keer werd het gelijk.

DIT SEIZOEN

Eerder dit seizoen verloor GVVV de uitwedstrijd tegen FC Lisse, dat wordt getraind door Woerdenaar Robbert de Ruijter, met 2-0. De promovendus staat mede dankzij die zege op de 12e plaats, zeven punten 'boven de streep.' De laatste twee duels werden verloren.

AFWEZIGEN

Niek Oosterlee kan bij GVVV niet beschikken over de geschorste aanvoerder Roy Terschegget, die afgelopen weekend tegen TEC nog twee keer scoorde. Verder ontbreken de langdurig geblesseerden Martin van Eck, Wouter Bonke en Rodny Hofman.

LIVE

GVVV - FC Lisse begint om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.