GVVV heeft geen kind aan FC Lisse

VEENENDAAL - GVVV heeft in de tweede divisie simpel afgerekend met FC Lisse. Op het eigen Panhuis wonnen de Veenendalers met 2-0, wat de vierde zege op rij betekende. GVVV is de laatste zes wedstrijden ongeslagen.
In de eerste helft had GVVV de overhand. De ploeg van trainer Niek Oosterlee wist lange tijd niet door de gele Lisse-muur te breken. Het geduld van GVVV werd beloond na 36 minuten, toen clubtopscorer Soufiane Laghmouchi de 1-0 tegen de touwen kopte.
In de tweede helft gingen de Veenendalers op jacht naar de tweede goal. Daarvoor moest het wachten tot de 72e minuut, toen Danny de Leeuw een afstandschot slim toucheerde en zo in het doel deed belanden. Lisse maakte de hele wedstrijd geen aanspraak op een beloning, de ploeg deed slechts een poging op doel. In de slotfase verzuimde de thuisploeg de score uit te breiden.
36' Soufiane Laghmouchi [1-0]
72' Danny de Leeuw [2-0]
Door de winst komt GVVV op 44 punten uit 24 wedstrijden, waarmee het zich steviger op de derde plaats in de tweede divisie nestelt.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Bart Hulsbos: "Lisse kon het ons niet lastig maken"
Niek Oosterlee: "We verzuimen de wedstrijd eerder in het slot te gooien"