DOVO ziet winst in extremis uit handen glippen

VEENENDAAL - DOVO heeft zaterdag aan het uitduel tegen ONS Sneek een punt overgehouden. De enerverende en spannende wedstrijd eindigde in 3-3.
Na iets meer dan een kwartier kwam het op 1-0 achterstand. Vlak na rust was het Leon Toonen die met een jubileumtreffer de stand op gelijke hoogte bracht. Met zijn honderdste doelpunt in dienst van de Veenendalers maakte hij de 1-1. Lang werd er niet genoten van die treffer. Twee minuten later had Ale de Boer de 2-1 gemaakt namens ONS Sneek. Maar ook de thuisploeg kon de feestvreugde van hun treffer niet lang vasthouden. Vier minuten later was het opnieuw Toonen die scoorde. Hij maakte de 2-2.
Zeven minuten voor tijd leek Bas Mooij DOVO de winst te bezorgen door de 3-2 te maken. Maar in de blessuretijd kreeg de ploeg van Gert Kruys alsnog een tegentreffer te verwerken. Het was opnieuw Ale de Boer die scoorde en zo voor de 3-3 eindstand zorgde.
16' Genridge Prijor [1-0]
57' Leon Toonen [2-2]
59' Ale de Boer [2-1]
63' Leon Toonen [2-2]
83' Bas Mooij [2-3]
90+2 Ale de Boer [3-3]
DOVO ging het duel in met de wetenschap dat het al zes duels op rij niet had gewonnen. Die reeks kon niet doorbroken worden door de ploeg van trainer Gert Kruys en staat nu op zeven wedstrijden. In de derde divisie A staat DOVO tiende op de ranglijst.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Leon Toonen:"Eerste helft waren we te flets"
Gert Kruys:"Zuur, maar jongens compliment gemaakt"