RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sport Kort zaterdag 10 maart: Goede dag tafeltennissters

PROVINCIE UTRECHT -

Grote nederlaag handballers Nieuwegein, goede dag tafeltennisters, volleyballers komen net te kort.


HANDBAL

De handballers van Nieuwegein zijn tegen een grote nederlaag aangelopen. Tegen koploper Volendam 2 werd er met 41-29 verloren. Nieuwegein staat in de eerste klasse op de zesde plaats met 29 punten.


TAFELTENNIS

In de eredivisie hebben de damesteams van SKF uit Nieuwegein en VTV uit Veenendaal goede zaken gedaan. Beide ploegen wonnen met 6-0. Op bezoek bij de Treffers maakte SKF gehakt van de tegenstander. VTV had in Zoetermeer weinig moeie met HSC.
VTV staat tweede in de eredivisie met 45 punten, SKF staat vierde met 42 punten. Koploper is Dozy Den Helder met 59 punten.


VOLLEYBAL

In de topdivisie is het zowel Peister Cito uit Zeist als MKB Accountants VCV uit Veenendaal niet gelukt te winnen. Cito ging met 3-2 onderuit tegen ZVH. VCV verloor met dezelfde cijfers van DS.
De ploeg uit Veenendaal staat achtste met 22 punten, Cito uit Zeist staat tiende met 18 punten.

In de topdivisie bij de vrouwen won VV Utrecht met 0-3 van Sneek 2. Hekkensluiter Oskam Taurus verloor met 3-0 bij Alterno 2.
VV Utrecht vinden we terug op plek zes met 29 punten. Oskam Taurus blijft hekkensluiter met 3 punten.


BASKETBAL

De basketbalsters van Amazone uit Utrecht hebben met 52 - 93 verloren van FSG/Royal Eagles. Door de nederlaag blijft Amazone hekkensluiter in poule B van de Basketball League.


SNOOKER

Sportcentrum Utrecht heeft in de eredivisie gewonnen van Final Touch met 5-4. In diezelfde competitie ging Snooker Utrecht met 6-3 onderuit tegen De Dieze. Snooker Utrecht staat op de ranglijst voorlaatste. Sportcentrum Utrecht is de nummer vijf.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -