RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Sport Kort zondag 11 maart: Handbalsters en basketbalsters uit regio boeken succes

PROVINCIE UTRECHT - Winst voor Utrecht Cangeroes, ook handbalsters Fortissimo pakken overwinning.


HOCKEY

De hockeysters van Voordaan hebben met 2-0 verloren van Victoria. In poule A van de overgangsklasse was de ploeg uit Groenekan niet opgewassen tegen de tegenstander uit Rotterdam. Voordaan staat achtste na 13 duels met 18 punten.


HANDBAL

In de eerste klasse hebben de handbalsters van Fortissimo met 25-17 gewonnen. In Cothen werd er knap gewonnen van nummer 3 VirtoQuintus. Fortissimo staat zelf negende met 21 punten uit 10 duels.


BASKETBAL

De vrouwen van de Utrecht Cangeroes hebben in de promotiedivisie gewonnen van Springfield. De Utrechtse vrouwen waren met 75-68 te sterk. De Utrecht Cangeroes staan vierde op de ranglijst.


RUGBY

In de kampioenspoule van de dames ereklasse heeft URC verloren van Delft. Het werd 19-50. De Utrechtse dames staan puntloos 6e en laatste.

RUS heeft een 0-99 overwinning geboekt in de promotiepoule van de eerste klasse. In Leiden werd DIOK te kijk gezet. Het Utrechtse RUS blijft koploper na vijf duels. Het heeft 24 punten, dat zijn er zes meer dan nummer twee Cas.

In de eerste klasse bij de mannen hebben zowel Eemland als URC gewonnen. Het Amersfoortse Eemland won knap met 17-13 van koploper Amstelveen. URC uit Utrecht won van Oisterwijk Oysters met 16-20.
Eemland blijft derde met 52 punten uit 13 duels, URC staat vierde na 14 duels. De Utrechters hebben 51 punten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Lees ook
Sportoverzicht