SCHC verliest van hekkensluiter hdm

BILTHOVEN - Op bezoek bij hekkensluiter hdm is SCHC tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. In Den Haag werd het 3-2 voor de thuisclub.
Er leek niet veel aan de hand voor de mannen van Stichtse. Na 24 minuten opende Marc Schwarz de score. Daarna was het hdm dat goed met de kansen om sprong. Via strafcorners waren Kieran Dartée en Jelmer Siersema trefzeker. Siersema scoorde vlak na zijn eerste ook z'n tweede treffer. Met een 3-1 achterstand kreeg SCHC 10 minuten voor tijd een strafcorner. Mike Huisman wist deze om te zetten in een doelpunt. Verder dan de 3-2 kwamen de Bilthovenaren niet. Voor hdm was het de eerste driepunter van het seizoen
SCHC staat na de nederlaag achtste in de hoofdklasse. Stichtse moet door de nederlaag serieus rekening houden met het spelen van playouts aan het einde van het seizoen. De nummers tien en elf spelen die playouts om lijfsbehoud. Het verschil met die plaatsen is slechts één punt.