RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

De Jong lijkt voor Dumic te kiezen in plaats van geschorste Janssen

1/2
UTRECHT - Zonder de geschorste aanvoerder Willem Janssen speelt FC Utrecht zaterdag de uitwedstrijd tegen Heerenveen. De meest logische stand-in voor Janssen lijkt Dario Dumic. "Dat is een optie", zegt trainer Jean-Paul de Jong. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. "We kunnen met spelers gaan schuiven en een andere speelwijze neerzetten."


DUMIC

Toch laat de trainer doorschemeren dat zijn voorkeur uitgaat naar Dumic, die afgelopen zondag tegen Vitesse na rust de licht geblesseerde Ramon Leeuwin verving. "Zoals het zondag ging met Dumic achterin, heeft me veel vertrouwen gegeven."


LASTIG

FC Utrecht won eerder dit seizoen de thuiswedstrijd tegen de Friezen met 3-1. Bovendien leed Heerenveen in het eigen Abe Lenstrastadion dit seizoen al vijf nederlagen. Toch vindt De Jong de ploeg van Jurgen Streppel een lastige tegenstander. "Omdat ik denk dat ze mˇeten. Bovendien hebben hebben ze aangegeven dat ze niet verder gaan met de trainer. Dan kan het zo maar alle kanten op gaan."


LIVE

De wedstrijd Heerenveen - FC Utrecht begint zaterdag om 20.45 uur en staat onder leiding van Bas Nijhuis. Het duel is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -