GVVV moet waken voor gemakzucht en onderschatting

VEENENDAAL - In de Tweede divisie gaat GVVV zaterdag op bezoek bij het geplaagde Achilles'29. De hekkensluiter verloor al tien duels op rij en kreeg deze week nog eens vijf punten in mindering. De strijd tegen degradatie lijkt daarmee een hopeloze affaire te worden.

TERSCHEGGET

Gemakzucht en onderschatting zijn daarom misschien wel de gevaarlijkste tegenstanders voor GVVV, waar aanvoerder Roy Terschegget na een schorsing terugkeert in de ploeg. In de selectie verder geen wijzigingen ten opzichte van de zege van afgelopen zaterdag op FC Lisse.

ONGESLAGEN

Het duel tegen FC Lisse leverde voor de Veenendalers alweer de vierde zege op rij op. De ploeg van Niek Oosterlee is al zes wedstrijden ongeslagen.

THUISDUEL

Eerder dit seizoen eindigde het duel tussen GVVV en Achilles op Panhuis in een 4-1 zege voor GVVV. Martin van Eck, die nu geblesseerd is, scoorde twee keer. Robin Mulder tekende voor de andere treffers.

BERICHTGEVING

Achilles'29 - GVVV begint om 18.00 uur, RTV Utrecht bericht erover op de website en in de avonduitzending van Namen & Rugnummers.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.