Sport Kort zaterdag 18 maart: winst voor UBALL, nipte nederlaag handballers Nieuwegein

UTRECHT - UBALL wint van Akrides, handballers Nieuwegein verliezen 29-26 en tafeltennisters SKF winnen ruim.

BASKETBAL

De mannen van UBALL hebben het duel in de promotiedivisie tegen Akrides met 86-61 gewonnen. Dankzij de overwinning blijft UBALL op gelijke hoogte met de Groene Uilen, de nummer drie op de ranglijst.

HANDBAL

In de eerste divisie hebben de mannen van Nieuwegein het duel met EHC niet in een overwinning weten om te zetten. De handballers verloren met 29-26 van laagvlieger EHC, dat elfde stond. Nieuwegein blijft ondanks de nederlaag zesde.
De dames van Fortissimo wisten wel te winnen. In en tegen Aalsmeer werd er met 28-22 gewonnen. Het IJsselsteinse Fortissimo staat zesde in de eerste divisie.

TAFELTENNIS

SKF heeft met grote overtuiging gewonnen van HSC. Het werd maar liefst 6-0 in het voordeel van het team uit Veenendaal. SKF staat derde in de eredivisie vrouwen.

VOLLEYBAL

CITO is er niet in geslaagd het duel met Bedum te winnen. De mannen uit Zeist verloren met 3-2 van de nummer drie van de topdivisie. Het duel tussen VCV en Volley Tilburg werd uitgesteld wegens het plotsteling overlijden van een 8-jarig meisje, familie van twee spelers van de ploeg uit Veenendaal.
CITO blijft dankzij de nederlaag tiende in de topdivisie. VCV staat één plek daarboven op de negende plaats, maar moet nog wel twee wedstrijden inhalen.
De dames van VV Utrecht hebben een kansloze 3-0 nederlaag geleden tegen VCN. Datzelfde geldt voor Taurus: zij verloren ook met 3-0 van Orion.
VV Utrecht staat zevende. Taurus is de nummer twaalf van de topdivisie en daarmee hekkensluiter.

SNOOKER

Sportcentrum Utrecht heeft de wedstrijd tegen Vlaardingen met 5-4 verloren. Roy Stolk kon ondanks twee winstpartijen de nederlaag niet voorkomen. Snooker Utrecht heeft verloren van Amigio. De Utrechters gingen met 8-1 onderuit.
Snooker Utrecht is tiende en daarmee de nummer laatst in de eredivisie. Sportcentrum Utrecht staat vierde.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.