RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Emanuelson, Marsman en Joosten ook volgend seizoen bij FC Utrecht

UTRECHT -

Urby Emanuelson, Patrick Joosten en Nick Marsman spelen ook volgend seizoen bij FC Utrecht. De club lichtte de opties in de aflopende contracten van het trio.

Emanuelson en doelman Marsman zijn bezig aan hun eerste seizoen bij FC Utrecht. Joosten speelt sinds 2015 in de Galgenwaard.

Ook de opties in de overeenkomsten van Jong FC Utrecht-verdediger Tim Brinkman en O19-aanvaller Dereck Darkwa zijn gelicht. Dat betekent dat ook zij tot de zomer 2019 aan FC Utrecht verbonden zijn.

De optie in het contract van Chris David, die afgelopen zomer overkwam van Go Ahead Eagles, is niet gelicht. Beide partijen houden echter de mogelijkheid open om later met elkaar weer in gesprek te gaan.

De Jong FC Utrecht-spelers Joost Meendering, Maarten Peijnenburg, Jan Willem Tesselaar, Conner Blöte, Louk Dekkers, Menno Heus, Tufan Özbozkurt en Bart Sinteur mogen na dit seizoen weg bij FC Utrecht. Met de Jong FC Utrecht-spelers Nick Lim en Shayne Pattynama is de club nog in gesprek over de toekomst.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -