GVVV versterkt zich met doelman

VEENENDAAL - GVVV is vanaf deze zomer verzekerd van de diensten van Joshua van den Berkt. De twintigjarige doelman komt over van Blauw Geel'55, waar hij eerste doelman is. De geboren Barnevelder heeft een contract voor één seizoen ondertekend, tot medio 2019.
"We zijn content dat we Joshua hebben vastgelegd, zegt Rob de Boer namens de technische commissie in een reactie. "Joshua verscheen snel bij ons op de radar en in een gesprek liet hij weten graag op een hoger niveau zijn kwaliteiten te willen etaleren. We willen hem die kans graag bieden."
Met de komst van de sluitpost is de selectie voor aankomend seizoen in principe rond, meldt De Boer. "We houden onze ogen en oren de komende maanden open voor jonge talenten die zich graag willen ontwikkelen bij GVVV."
De Veenendalers hebben tot op heden 21 spelers vastgelegd voor aankomend seizoen, onder wie nieuwelingen Sherwin Grot (IJsselmeervogels) en Wout Blasman (Silvolde). Vrijdag werd bekend dat jeugdexponent Robert van 't Foort wordt overgeheveld naar de hoofdmacht. Van de huidige spelersselectie werden zeventien verbintenissen verlengd. Ook alle stafleden hebben in een eerder stadium met één jaar bijgetekend.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.