Hercules wint 'zoals gewoonlijk' bij OJC Rosmalen

Fouad Belarbi speelde een belangrijke rol in de overwinning
Fouad Belarbi speelde een belangrijke rol in de overwinning © Geert Lommers
UTRECHT - Hercules heeft in de derde divisie B het uitduel tegen OJC Rosmalen gewonnen. De Utrechters namen met een 3-1 uitslag de drie punten mee naar huis.
Aanvoerder Steef Nieuwendaal van OJC Rosmalen maakte de openingstreffer na acht minuten spelen. Vijf minuten later had Jeffrey Vlug, die terugkeerde in de basis na een schorsing, namens Hercules de gelijkmaker gemaakt. Hij kon de bal binnen tikken na goed voorbereidend werk van Fouad Belarbi. Diezelfde Belarbi zette Hercules nog geen tien minuten later op voorsprong. Hij schoot de bal via de onderkant lat binnen nadat de doelman van Rosmalen de bal had losgelaten.
Twaalf minuten na rust besliste Hercules de wedstrijd definitief. Fouad Belarbi maakte de 3-1.
8' Steef Nieuwendaal [1-0]
13' Jeffrey Vlug [1-1]
22' Fouad Belarbi [1-2]
57' Fouad Belarbi [1-3]
Hercules verloor nog nooit bij OJC Rosmalen. In de derde divisie B staat Hercules twaalfde.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Eric Speelziek:"Zeker het eerste half uur waren we heel goed"
Jeffrey Vlug:"We waren veel sterker, het was niet heel erg zwaar vandaag"