RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Magreb'90 niet akkoord met schikkingsvoorstel

UTRECHT - Magreb'90 gaat niet akkoord met het schikkingsvoorstel van de KNVB om het restant van de wedstrijd in de Derde divisie tussen Capelle en Magreb'90 over te spelen. De bond wil de Utrechtse Derde divionist bovendien opnieuw een punt in mindering brengen. Het schikkingsvoorstel van de bond volgt op een chaotische avond in februari en een protest van Capelle.

Het duel tussen Capelle en Magreb'90 werd in oktober vlak voor rust gestaakt bij een 0-0 stand. Eind februari werd de wedstrijd uitgespeeld. Omdat Magreb'90 niet voldoende spelers had, werd besloten om dat restant drie kwartier later te laten beginnen dan was gepland. Van de spelers die de Utrechtse club uiteindelijk opstelde, bleken er een aantal niet speelgerechtigd.

Magreb'90 won de wedstrijd verrassend met 1-0, waarna Capelle protest aantekende. Als de KNVB het beroep van Magreb'90 verwerpt, moet de ploeg dus opnieuw naar Capelle om de laatste 55 minuten te spelen. Bovendien heeft de club na een nieuwe puntenaftreknog maar ťťn punt over. Degradatie voor Magreb is slechts een kwestie van tijd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -