Bosschaart (38) maakt mogelijk rentree bij IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Een opvallende naam in de wedstrijdselectie van IJsselmeervogels: de 38-jarige Pascal Bosschaart maakt dit weekend mogelijk zijn rentree op de velden. De voormalig FC Utrecht-speler is momenteel assistent-trainer bij de Spakenburgse club.
Er zijn zo veel blessures dat trainer Willem Leushuis mogelijk een beroep doet op Bosschaart. "Hij is natuurlijk niet direct wedstrijdfit, maar kan in nood invallen. Bovendien kan hij met zijn gogme en zijn routine wel wat betekenen voor ons."

BLESSUREGOLF

Tweede Divisionist IJsselmeervogels speelt zaterdag uit tegen De Treffers. Maandag (tweede paasdag) staat een uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg op het programma. Trainer Leushuis mist onder anderen Achraf Nejmi, Dylan Chiazor en Yannick Cortie.
"Bosschaart is aan het begin van dit seizoen als speler ingeschreven en heeft deze week ook meegetraind met de selectie", zegt Leushuis op de website van IJsselmeervogels.

RENTREE NA DRIE JAAR

Bosschaart deed in 2015 voor het laatst als speler mee bij IJsselmeervogels. Vorig jaar was hij zelfs even interim-hoofdtrainer. Afgelopen week deed hij ook al even mee in een
tegen Jong ADO Den Haag.
De verdediger speelde van 1997 tot 2004 voor FC Utrecht. Daarna kwam de geboren Rotterdammer uit voor Feyenoord, ADO Den Haag en het Australische Sydney FC.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.