FC Utrecht zonder Ayoub tegen Willem II

UTRECHT - Yassin Ayoub ontbreekt dit weekend bij FC Utrecht, in de uitwedstrijd tegen Willem II. De middenvelder keerde vorige week geblesseerd terug van een trainingskamp met de nationale ploeg van Marokko en is nog niet hersteld.
Urby Emanuelson is normaal gesproken zijn vervanger, zaterdag om 20.45 in Tilburg, tegen een tegenstander die niet onderschat mag worden, zegt Jean-Paul de Jong. "Als je naar de laatste resultaten kijkt, is het niet makkelijk", zegt de trainer van de FC, die refereert aan de 5-0 zege van de Tilburgers op PSV.
De Jong is tevreden over zijn selectie. "We hebben onlangs met de reserves tegen Sparta gespeeld en met 5-1 gewonnen", aldus de trainer. "Die wedstrijd gaf aan dat onze wisselspelers dicht tegen de basis aan zitten."
Met de nieuwe trainer van Willem II, Reinier Robbemond, heeft De Jong nog samengespeeld bij FC Utrecht. Ook Alfons Groenendijk en Mitchel van der Gaag zijn inmiddels trainer in de eredivisie. "Reinier heeft denk ik veel geleerd door anderhalf jaar mee te kijken bij Willem II."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.