Effectief GVVV verslaat directe concurrent Kozakken Boys

VEENENDAAL - GVVV heeft zaterdag tegen Kozakken Boys een welkome overwinning over de streep getrokken. De Veenendalers waren met 2-1 te sterk.
Na iets meer dan twintig minuten spelen had Kozakken Boys een grote kans op de openingstreffer. El Azzouti stond vrij voor het doel maar hij trof met een hard schot de paal.
Drie minuten na rust kwam GVVV, dat nog geen enkele echte kans wist te creëren, op 1-0 voorsprong. Jeremy de Graaf kon de bal binnenschieten. Met nog iets meer dan twintig minuten spelen werd ook de 2-0 op het scorebord gezet. Robin Mulder scoorde vanuit een strafschop. GVVV kreeg de penalty omdat Soufiane Laghmouchi in het strafschopgebied in zijn rug was geduwd.
De mooiste treffer van de middag kwam op naam van Shuremy Felomina. Hij maakte namens Kozakken Boys de 2-1 met een fenominale omhaal. Maar uiteindelijk was het GVVV die de winst, met weinig kansen, binnenhaalde.
48' Jeremy de Graaf [1-0]
69' Robin Mulder [2-0, pen]
78' Shuremy Felomina [2-1]
GVVV staat op de ranglijst derde en heeft het gat met nummer twee Kozakken Boys verkleind tot slecht twee punten. Koploper Katwijk heeft elf punten meer dan GVVV.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Verslaggever Bert Kous over het duel
Taoufik Adnane: "In de eerste helft konden we de bal niet vasthouden"
Niek Oosterlee: "Eerste helft was slecht, we worden in het zadel geholpen door snelle goal na rust"