Hercules onderuit in doelpuntrijk duel met hekkensluiter

UTRECHT - Het Utrechtse Hercules heeft op bezoek bij hekkensluiter Quick'20 een pijnlijke nederlaag geleden in de derde divisie B. Een doelpuntrijk duel eindigde in 6-3 voor de thuisploeg uit Oldenzaal.
In verband met Pasen en het dubbele speelschema (maandag treft Hercules Quick uit Den Haag) werd deze wedstrijd al op zaterdag gespeeld. Na een doelpuntrijke eerste helft leidde Quick'20 met 3-1. Tyrone Fonville dacht vlak voor rust de belangrijke aansluitingstreffer te maken, maar nog daarna bracht Quick'20 het verschil weer op twee.
In de tweede helft wist Hercules weer de aansluiting te vinden via Guyto Mijland, maar niet snel daarna leek het echt geslagen. Mitchel Bolck pakte zijn tweede gele kaart en veroorzaakte een strafschop, die benut werd door Ryan Snelders. Hercules mocht nog hopen, maar die hoop was vlak voor tijd vervlogen door een goal van Jip Kemna. In blessuretijd wisten beide ploegen nog een goal te maken.
22' Frank Eulderink [1-0]
42' Jan Willem Kamp [2-0]
45' Tyrone Fonville [2-1]
45' Jelle Leenders [3-1]
50' Guyto Mijland [3-2]
54' Ryan Snelders, pen. [4-2]
83' Jip Kemna [5-2]
90' Guyto Mijland [5-3]
90' Jeroen Visscher [6-3]
54' Rode kaart Mitchel Bolck (Hercules, 2x geel)
Hercules staat na de nederlaag onderin de middenmoot, met 32 punten uit 25 wedstrijden. Quick'20 verlaat door de overwinning de laatste plaats in de derde divisie B.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Eric Speelziek: "6-3, en wat spelers verloren onderweg..."
Loed Keijzer over de 4-2: "Het was geen strafschop"