RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules en Quick scoren allebei een strafschop: 1-1

1/4
UTRECHT -

Hercules heeft in de derde divisie B gelijkgespeeld. Op het eigen Sportpark Voordorp speelde de Utrechtse formatie van trainer Eric Speelziek 1-1 tegen Quick uit Den Haag. Beide goals werden gescoord in de tweede helft uit een strafschop.

In de eerste helft was nummer elf Hercules niet minder dan Quick, dat als promovendus verrassend vierde stond. Aan beide kanten waren mogelijkheden, maar gescoord werd er niet.

Een kwartier na rust viel de eerste goal. Gilbrano Plet werd ten val gebracht, waarna gelegenheidsaanvoerder Jeffrey Vlug de toegekende strafschop onberispelijk binnenschoot. Tien minuten later zette Joos de Gelder namens Quick de 1-1 eindstand op het scorebord, door ook een penalty te benutten.

59' Jeffrey Vlug, pen. [1-0]
71' Joost de Gelder, pen. [1-1]

Door het gelijkspel blijft Hercules elfde in de derde divisie zondag, met 33 punten uit 26 wedstrijden. Quick is vierde met 49 uit 26.

Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -