RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Özbozkurt schiet Jong FC Utrecht in slotminuut langs Go Ahead

1/5
UTRECHT -

Jong FC Utrecht heeft in de Jupiler League Go Ahead Eagles met 1-0 verslagen. Tufan Özbozkurt schoot in de laatste minuut de winnende goal in de kruising uit een vrije trap. De Utrechtse beloften boeken daardoor de tweede zege op rij.

Beide ploegen kregen de nodige mogelijkheden op het veld van de Galgenwaard, maar de grootste kansen waren voor de bezoekers uit Deventer. Een scrimmage in het Utrechtse doelgebied was de ultieme kans voor Go Ahead, maar Jong Utrecht wist de drie punten te pakken door een opleving van Tufan Özbozkurt. De linkspoot schoot in de laatste minuut van de reguliere speeltijd een vrije trap van ruim 25 meter strak in de kruising.

90' Tufan Özbozkurt [1-0]

Ondanks de twee zeges van dit weekend (vrijdag 3-1 winst tegen Jong AZ) blijft Jong FC Utrecht hekkensluiter in de Jupiler League. Het heeft nu 23 punten uit 33 duels. De achterstand op nummer 19 RKC Waalwijk is verkleind tot zes punten.

Voor alle uitslagen uit de Jupiler League kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -