RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van der Maarel komt altijd weer bovendrijven

1/2
UTRECHT -

Volgende week tegen Feyenoord komt Mark van der Maarel op gelijke hoogte met Robert Roest, als het gaat om het aantal gespeelde wedstrijden voor FC Utrecht. Een week later, tegen FC Groningen, achterhaalt hij Frans Adelaar. En dan staat Mark der Maarel in de top 15 van spelers met de meeste wedstrijden voor FC Utrecht.

De 28-jarige Mijdrechter kwam in 2009 binnen bij FC Utrecht, nadat Haarlem hem in 2006 had weggeplukt bij Argon. En hoewel veel volgers de verdediger een berperkte speler vinden, en hij vaak ter discussie staat, speelt hij zondag tegen ADO Den Haag voor de 207e keer een wedstrijd in FC Utrecht 1.

"Het wordt vaak een concurrent bijgehaald, maar ik kom altijd wel aan minimaal 20 wedstrijden per seizoen", stelt Van der Maarel. "Inmiddels sta ik op ruim 200 wedstrijden. Dan doe je toch iets goed."

Van der Maarel voelt zich niet beledigd als we stellen dat niet zijn talent, maar zijn wilskracht hem gebracht heeft hem 'niet bovenmatig getalenteerd' noemen, maar . Ik denk dat ik wel bovenmatig getalenteerd ben, anders zou ik niet in de eredivisie spelen. Maar binnen dat kader ben ik niet iemand die wedstrijden beslist. Karakter heeft me zover gebracht."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -