RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Sport Kort zondag 8 april: VTV en SKF naar play-offs, Voordaan thuis onderuit

PROVINCIE UTRECHT - Zege voor basketbalsters Cangeroes, Voordaan verliest, tafeltennisteams naar play-offs.


BASKETBAL

De vrouwen van Utrecht Cangeroes hebben de uitwedstrijd tegen DAS gewonnen. In Delft werd het 65-60 voor de Utrechtse vrouwen, die met nog twee duels te gaan vierde staan in de promotiedivisie. De beste vier teams spelen aan het einde van de competitie om het kampioenschap van de promotiedivisie.


HOCKEY

De hockeysters van Voordaan zijn er niet in geslaagd om het middenmoot duel tegen HIC te winnen. Op eigen veld werd het in Groenekan 3-1 voor de bezoekers.
Voordaan staat zevende met 24 punten uit 17 duels in de overgangsklasse.

Bij de mannen in de overgangsklasse poule A heeft Schaerweijde gewonnen. Het was met 3-2 te sterk voor Leiden. Voordaan speelde met 3-3 gelijk tegen HIC. USHC had minder geluk. Het verloor met 3-1 van Huizen.
Schaerweijde staat vijfde met 33 punten, Voordaan zevende met 24 punten en USHC tiende met 12 punten.

In poule B kon Phoenix ook niet juichen. Tegen Push werd er met 3-1 verloren. Phoenix staat op de ranglijst twaalfde met 12 punten uit 17 duels.


RUGBY

URC heeft een overwinning geboekt tegen AAC Rugby. De Utrechters wonnen met 31-19 van de ploeg uit Amsterdam. Ook USRS wist te winnen. Tegen hekkensluiter Breda won het met 48-7. URC staat derde met 61 punten en USRS negende met 22 punten.


TAFELTENNIS

In de eredivisie heeft SKF uit Veenendaal met 4-2 gewonnen van Lybrae Heerlen. VTV uit Maarssen won ook, het was met 6-0 te sterk voor De Treffers. VTV en SKF hebben staan tweede en derde en hebben zich geplaatst voor de play-offs om het landskampioenschap.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Lees ook
Sportoverzicht