RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht-fans ondanks risico welkom in De Kuip

UTRECHT -

Supporters van FC Utrecht mogen komende zondag afreizen naar Rotterdam, voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Dat laat de gemeente Rotterdam weten.

Het was onzeker of de aanhang van FC Utrecht welkom was, na rellen in Utrecht afgelopen weekend.
In Utrecht gingen Feyenoord-, ADO Den Haag-, en FC Utrechtaanhangers de confrontatie met elkaar aan. Later die zaterdagnacht waren er ook ongeregeldheden bij het AC-restaurant aan de A12.

"Gebeurtenissen van afgelopen weekend zijn door de lokale driehoek besproken", zegt de woordvoerder van burgemeester Aboutaleb. "De wedstrijd met FC Utrecht wordt altijd met gepaste voorbereiding besproken in de driehoek en valt altijd al in een hogere risicocategorie. De gebeurtenissen van dit weekend maakt dat de maatregelen verder worden verscherpt. Hoe dat vorm krijgt, daar doen we geen uitspraken over. Wij zijn in ieder geval goed voorbereid op de komst van de FC Utrecht-supporters."

De clubs treffen elkaar zondag om 14.30 uur. Feyenoord staat vierde in de eredivisie, een plek boven FC Utrecht. Het verschil tussen beide teams bedraagt 5 punten.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -