RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ayoub fit voor Feyenoord, zorgen om Emanuelson, Strieder en Klaiber

1/2
UTRECHT - Jean-Paul de Jong maakt zich geen zorgen. De trainer van FC Utrecht haalde één punt uit de laatste drie duels. "Maar ik ben geen pessimist. Het glas is altijd halfvol. Het is wel jammer dat we onnodige punten hebben laten liggen in de strijd om de vierde plaats."

Mét die punten was de wedstrijd Feyenoord - FC Utrecht een heuse finale om de vierde plaats geweest. Nu moet FC Utrecht een gat van vijf punten terugbrengen tot twee, en hopen dat Feyenoord later nog eens een misstap maakt. Een voordeel kan zijn dat Feyenoord een week na de clash tegen FC Utrecht de bekerfinale speelt. "Dat speelt altijd mee, maar wij kijken naar ons zelf", zegt De Jong. "Wij moeten ons niveau weer halen."

FC Twente hanteerde, mogelijk in de hoop dat Feyenoord ebenen heel wilde houden voor de bekerfinale, afgelopen zondag de botte bijl. "Je moet slimmer zijn dan je tegenstander", zegt de Utrecht-trainer daarover. "En fysiek sterk zijn."

Bij FC Utrecht is Yassin Ayoub hersteld van zijn knieblessure. Hij lijkt in de basis te gaan starten, omdat Urby Emanuelson deze week kampte met een lichte blessure. Ook Sean Klaiber en Rico Strieder zijn niet helemaal fit. Gyrano Kerk is geschorst. Zijn waarschijnlijke vervanger is Cyriel Dessers.

Bij Feyenoord ontbreekt de geblesseerde topscorer Steven Berghuis.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -