Gelijkspel voor GVVV tegen FC Lienden

VEENENDAAL - GVVV heeft zaterdag in de tweede divisie gelijkgespeeld tegen FC Lienden. De Veenendalers stapten met een 1-1 gelijkspel van het veld op Sportpark Panhuis.
Voor rust kwam GVVV op 1-0 achterstand. Mohammed Bendadi had FC Lienden op voorsprong. En dus gingen de Veenendalers op zoek naar de gelijkmaker. Die werd in de 71e minuut gevonden. Bart Hulsbos, die terugkeerde in de basis, kon scoren vanuit een cornervariant. In het slot van de wedstrijd moest GVVV er alles aan doen om een punt over te houden aan het duel. Het kwam namelijk met tien man te staan. In de vierde minuut van de blessuretijd scoorde De Graaf vanuit het niets, maar hij werd afgekeurd vanwege buitenspel. En dus eindigde de wedstrijd in 1-1.
34' Mohammed Bendadi [0-1]
71' Bart Hulsbos [1-1]
Bijz.
86' Rode kaart Wilco den Hartog (GVVV, 2x geel)
GVVV blijft de nummer drie van de tweede divisie.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Bart Hulsbos:'Hij viel lekker in het hoekje'
Niek Oosterlee:'Had er in de rust 9 kunnen wisselen'