RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Sport kort 14 april: Verrassende winst korfballers Tweemaal Zes, Volleybalcompetitie loopt op zijn eind

PROVINCIE UTRECHT - Hieronder een overzicht van de prestaties van verschillende sportclubs uit de regio.


HONKBAL

UVV heeft opnieuw geen goed resultaat behaald in de overgangsklasse. De degradant ging in het uitduel tegen 9-4 onderuit. UVV bungelt na drie wedstrijden onderaan in de competitie.


KORFBAL

In de hoofdklasse B heeft Tweemaal Zes uit Maartensdijk een verrassende overwinning geboekt op TOP. Tweemaal Zes, dat voorlaatste staat, won met 24-23 nipt van de nummer twee van de competitie. In die competitie ging DOS uit Westbroek met 24-18 onderuit tegen Deetos. Ook OVVO/De Kroon ging onderuit. Oranje Wit was met 22-18 te sterk. Tweemaal zes staat dus zevende. OVVO staat vierde en DOS is de nummer zes.


VOLLEYBAL

In de topdivisie gingen de mannen van MKB Accountants/VCV uit Veenendaal met 3-2 onderuit tegen Compaen. Het Zeisterse Pelster/Cito wist wel te winnen. Het was met 3-0 te sterk voor Reflex. VCV staat negende in de competitie en heeft zich gehandhaaft. Cito staat tiende en is nog niet zeker van handhaving. Sliedrecht Sport heeft zich, met nog één wedstrijd te gaan, al gekroond tot kampioen van de competitie.

Bij de vrouwen is Oskam Taurus al zeker van degradatie. De Houtense hekkensluiter speelde tegen Huizen en ging met 3-2 onderuit. VVV Utrecht heeft zich in de topdivisie gehandhaaft. Het won zaterdag met 3-2 van Donitas. Met nog één duel te gaan staat het zevende.


BASKETBAL

De mannen van UBALL hebben in de promotiedivisie verloren van koploper Lokomotief. De Utrechters gingen in het uitduel met 105-70 onderuit. UBall is, met nog één wedstrijd te gaan, de nummer vier van de competitie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht