RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Eemdijk haalt met Van Eeken ervaren middenvelder in huis

EEMDIJK - Renco van Eeken speelt volgend seizoen voor Eemdijk. De 31-jarige speler komt bij de koploper in de zaterdag hoofdklasse B het middenveld versterken. Van Eeken komt over van ONS Sneek en tekent voor ťťn seizoen.

Bij Sneek is aanvallende middenvelder Van Eeken bezig aan zijn derde seizoen. Eerder speelde de linkspoot voor South Melbourne FC in AustraliŽ, ACV, HHC Hardenberg en Oranje Nassau.


BUITENKANSJE

"Renco is een speler die het liefst op de nummer tien-positie speelt", zegt manager technische zaken Jan van Twillert op de website van de club. "Na de aankondiging dat Maikel de Harder na het seizoen vertrekt naar IJsselmeervogels, hebben we ?met Jaap de Graaf een talentvolle speler aangetrokken, maar we willen al onze posities dubbel bezet hebben voor volgend seizoen. We kregen te horen dat Renco van Groningen naar Utrecht gaat verhuizen en zijn toen met hem in contact gekomen. Een buitenkansje waar wij het als club van moeten hebben. Renco is al seizoenen lang een van de dragende spelers van ONS Sneek."

Eerder al trok Eemdijk de 25-jarige Syrano Morrison aan voor de ervaring. De vleugelaanvaller komt over van hoofdklasser Swift. Daarnaast zijn meerdere contracten met ervaren spelers verlengd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.



Lees ook




Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -